Ét af årets få foredrag

Jeg er ret sikker på, at jeg har rekorden! Jeg er sikkert også den største fan, altså af Lone Landmand, ikke kun af hendes foredrag, bøger, blog, smil, suk og hendes jordbærbed.

Af den grund plejer jeg også, hvis det overhovedet kan lade sig gøre, at sidde blandt publikum, uanset om temaet er livet på landet, det man spiser, klima eller noget helt fjerde. Og jo, skal jeg være helt ærlig, så kender jeg jo indholdet lidt vel godt, og jeg kan sagtens tage mig selv i at lade tankerne vandre. Men de vandrer faktisk aldrig ret langt væk. De flytter sig blot fra indholdet i foredraget til måden, det eksekveres på. Hver evig eneste gang bliver jeg betaget af den måde, Lone kan fange publikum, og med millimeters nøjagtighed fremlægge budskaber på en seriøs måde i højt tempo med varm humor trods de ofte alvorlige emner.

Vi har været hele landet rundt og det mere end én gang fra bibliotek efter bibliotek til forsamlings- og kulturhuse. Nogle steder til bredfyldte store lokaler og andre små intime steder for små foreninger.

På mystisk vis har der altid været et større publikum, jo længere vi er kommet ud i det forblæste Vestjylland eller i den modsatte ende, i det fortravlede Østsjælland. Ikke at der ikke har været velbesøgte foredrag her i Østjylland, men der skal arbejdes lidt mere for at få fyldt sæderne op. Hvorfor mon det? Tænker du nok, og det er faktisk det samme, jeg tænker! Måske regner folk med, at det kan vi altid fange det foredrag, de bor jo lige i nærheden, hvem ved. Jeg tænker, at det må være på tide at fange det – der er skruet gevaldigt ned for foredragsaktiviteten til fordel for andre opgaver. Så kom op af stolen i en tid, hvor den tunge del af kroppen muligvis er frosset fast til den – tag din allerbedste flyverdragt på og kom ned på Skanderborg bibliotek d. 30/1 kl. 19:30.

Det bliver det hyggeligste foredrag i lang tid. Det kommer til at handle om vores liv på gården, med dyrene, med prioriteringer der falder uhyggeligt langt fra det vækstorienterede samfund, som omgiver os alle.

Jeg kommer til at sidde dernede på tilhørerrækkerne, og det vil være fantastisk hyggeligt, hvis du kommer og sidder sammen med mig. Bestil din billet her: på https://www.bibliotek.skanderborg.dk/arrangementer/voksenarrangementer/lone-landmand

Søren Sørøver – med lasten fuld af beundring for foredragsholderen

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 svar til Ét af årets få foredrag

 1. Pingback: Forberedelse | Beretninger fra et autentisk landbrug

 2. Ole Christensen siger:

  En meget smuk og kærlig erklæring fra sørøveren til Lone

 3. Susanne siger:

  Hvad med en tur til København? Please:-) Det ville være SÅ dejligt

 4. Jette jensen siger:

  Hvad med 1 fordrag i Nakskov eller i det mindste på Lolland ❤❤❤❤

 5. Ingeborg Raahede siger:

  Hvis ikke dét er sødt sagt, så ved jeg ingenting ,
  OG
  “ Lone kan fange publikum og med millimeters nøjagtighed fremlægge budskaber
  på en seriøs måde i højt tempo med varm humor trods de ofte alvorlige emner.”
  Det er så sandt!

Der er lukket for kommentarer.