Om væredygtighed

I dag damper jeg af. Søren Sørøver bliver hjemme og arbejder videre på pizzanichen.

I går gik noget af dagen med forberedelser – til et køkkenkursus på Odder Højskole. Det er et to-dages-arrangement, men jeg skal kun være til stede og nærværende i eftermiddag.

Først med et indlæg om tilværelsen her på gården; om livsgrundlaget, tankerne bag, sameksistens – også med dyrene, aftryk samt væredygtighed i en vanskelig verden.

Til lejligheden er der udvalgt en masse billeder at tale ud fra, mest af dyrene, for dem får de fleste mennesker det godt af at se på. Der er også høstet lidt i den frostramte køkkenhave til noget fælles madlavning, og ellers skal jeg mest af alt bare være der. Ligesom de andre.

Sådan en slags åben karmakilde
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

3 svar til Om væredygtighed

  1. karen keinicke siger:

    SÅ dejligt! Du har virkelig noget at komme med.

  2. majio siger:

    ja, hvor er det skønt at se på dyrene – det er som at VÆRE med spædbørn….måske til sammenligning…man kikker bare og kikker….

  3. Susanne siger:

    Uhh JA – der er godt nok skøn karma i dig og dine dyr 🙂 Ha’ en fantastisk dag.

Der er lukket for kommentarer.