Invitation til arrangementer på Brandbygegaard i 2019

Kære ven af os og gården

Tak for indsats og opbakning – både ved at komme på besøg og mentalt – i det forgangne år, det betyder alverden!

Med tiden er der opbygget et opmuntrende fællesskab omkring arrangementerne på stedet, og mange gæster vender tilbage gang på gang, både fra hele landet og det udenfor. Af hensyn til alles planlægning har vi været ved at skabe overblik og tage beslutninger om tiltag i løbet af den kommende sæson.

Her får du en invitation til madmarkederne og andre åbne arrangementer (indtil videre), gårdsalg m.m i 2019:

Vinhuset Kvist & Vitus/ Brandbygegaard Bryghus åbningstid fredage fra kl. 16-18. Første åbningsdag Langfredag d. 19. april. Det er bare et beskedent gårdsalg, ikke noget stort…, men på opfordring passer vi året igennem en ugentlig åbningsdag i interimistiske rammer.

Brandbygegaard Live – Pinsefestival søndag. 9. juni. Billetter findes her:
https://www.odderbilletten.dk/arrangementer/1919/brandbygegaard-live-2019/

Sommermadmarked lørdag d. 22. og søndag d. 23. juni kl. 11-16 begge dage.

Pop-up-restaurant i ugerne 28, 29, 30 – åbningsdage onsdag-søndag kl. 18-23.

Folkemiddag lørdag d. 10. august.

Julemadmarked i weekenden d. 7. og 8. december kl. 11-16 begge dage.

Som du kan se, er der forandringer – fra tre årlige madmarkeder til to – et sommermarked og et julemarked. Vi vil (også) gerne arrangere nogle flere musik/kultur-begivenheder på gården, derfor prioriteringen. En anden ændring er, at vi kobler Folkemiddagen fra markedslørdagen og holder den som et selvstændigt arrangement. På den måde kan vi opgradere indsatsen ved både madmarkedet og Folkemiddagen.

Der er endnu ikke oprettet billetsalg/reservationssystem til hverken pop-up-restauranten eller Folkemiddagen. Det kommer senere på foråret, hvor vi fortæller mere om planerne.

Man du kan sagtens spidse blyanten, tage en glad beslutning nu, og sætte krydser i din kalender – måske ses vi til nogle hyggelige dage i løbet af året!

Alt godt herfra
Søren & Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Invitation til arrangementer på Brandbygegaard i 2019

  1. majio siger:

    TAK I to smukke, kære, sprællende mennesker….dejligt billede:)

Der er lukket for kommentarer.