Bal og festivitas!

I løbet af de seneste år har der sneget sig flere og flere begivenheder ind i vores kalender. Både de arrangementer vi selv har tegnet stregerne til, men også flere bryllupper og større virksomhedsbesøg.

Efter vi har fået helt styr på den store trælade; åbnet den til ét rum, fået lavet den lange bar, sat lamper op plus det løse, danner laden perfekte rammer for mange mennesker. Den giver os også muligheden for at sige ja tak til den slags arrangementer med ro i sindet. Engang kunne 30 mennesker få pulsen helt op, men efterhånden som vores erfaring tiltager, så falder pulsen helt naturligt, og da vi sidste år lavede mad til 300 personer, var det uden megen skælven.

Derfor tør vi nu slå lidt mere ud med armene, og selvom vi har sagt ja til nogle få større arrangementer i 2019, er der plads til flere. Vi har besluttet at lave om på sommerrestauranten i år, mere om det senere, men ændringen kommer til at efterlade flere weekender åbne i kalenderen – til sommerfester, bryllupper, jubilæer og deslige.

Fælles for alle vores arrangementer på gården er gården. Det vil sige, alt det vi kan skabe af lækre råvarer, drikkevarer osv. her på stedet, og vi bilder os selv ind, at vi kan tilbyde nogle helt særlige fester, hvor omtanke er i højsædet, uden at gæsterne mangler noget som helst.

Går du med tankerne om et stort arrangement, så giv endelig lyd og selvfølgelig gerne i god tid, så vi kan få en snak om, hvordan du eller I ønsker den særlige dag. Det kunne også tænkes, at din arbejdsplads trænger til en tur på landet. Vi kombinerer alle former for mad (af ordentlige råvarer), vin og øl, relateret underholdning, rundvisning og foredrag. Vi står gerne for at arrangere musik til dagen eller pladevender til langt ud på de sene timer. Vi lægger som altid græsmark til camping kvit og frit, hvis cyklen er blevet for svimmel til at køre hjem.

Men uanset hvor mange træer, vi planter i Grundtvigs skov, så vokser de ikke ind i himlen. Vi er begrænset af, at den store trælade ikke kan varmes op, og derfor må begivenhederne følge sommerhalvåret. Mulighederne findes kun fra maj til oktober og med fare for, at de to ydermåneder kræver lidt mere af jeres påklædning.

I laden er der masser af plads. Faktisk så meget, at 30 personer måske fylder lidt lidt, men fra 50 og op til 500 mennesker passer den perfekt. Der er ikke nogen fast pris – vi tilpasser serveringen, maden, drikkevarerne m.m. efter behov og omstændigheder, så skriv til sk@detlillevineri.dk hvis du ønsker at høre nærmere.

Søren Sørøver – med kulørte lamper om træbenet

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.