Gnavpot

Tak for omsorgsfulde forespørgsler til den gamle hund. Han har det så godt, som et ældre irritabelt individ med nedsat sanseapparat og uforandret appetit kan ønske sig.

På trods af populisme, sort vækst, fallerede politikere & korrumperede banker eller omvendt, plastikøer, ebola og hadspredningens fremdrift – uden sammenligning iøvrigt, er det eneste, der virkelig går ham på, Dagmar.

Når Dagmar er i nærheden af mad, som Sofus mentalt har lagt sin klamme ånde på, bliver han noget pirrelig. Det er vanskeligt at følge emnet med øjnene, når den store hund som en solformørkelse glider ind mellem Sofus og udsigten til køkkenbordet, hvorom alle planeter kredser.

Men Sofus er den tilgivende type
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Gnavpot

  1. Pia Sofie Lotus Sommer siger:

    Kan da godt forstå Sofus, uagtet om han har klam ånde og er irritabel,…..Han er gammel, kan åbenbart ikke høre det der foregår i den ydre verden, men han kan vel føle, se, dufte/lugte og smage, han er en vandhund og ja måske er Dagmar en konkurrent (rent gætværk, eller projektion fra mig), angående opmærksom og mange andre ting som for nogle måneder siden ændrede sig i hans liv….. og når Dagmar så tager udsigten fra ham, så står hans verden åbenbart ikke længere. Kan huske da jeg fik mig en lillesøster, da røg kærligheden og opmærksomheden fra mig og over på hende, jeg følte at de havde glemt mig. God søndag

Der er lukket for kommentarer.