Tak!

Alle besøgende har forladt stedet, ingen biler sidder tilbage i mudderet (så vidt vi ved) og kun dyrene, Sørøveren og jeg sidder tilbage på gården – i dyb taknemmelighed over hjælp, opbakning og alles bidrag til at skabe en uforglemmelig stemning ved dette års julemarked. Tak!

Weekenden var vores hidtil største succesoplevelse som henholdsvis forfatter og forlagsdirektør – godt 800 bøger blev langet over den lille disk til glade modtageren af gaverne. Nu håber vi, at bøgerne bevæger sig videre ud i verden og glæder videre. Til februars litteraturfestival “Vild med Ord” har vi foræret yderligere 300 bøger, og således når lageret ned på et niveau, hvor vi igen kan bevæge os frit rundt i stuehuset. Lige indtil foråret hvor vores nye udgivelse går i trykken og kommer hjem.

Hvis du ikke kunne komme til Brandbygegaard i den forgangne weekend, skal du ikke være ked af det, der kommer nok en lejlighed en anden gang, og desuden får du her en billedkavalkade fra begivenheden. Udover at være en god ven af familien og hjælper til vores arrangementer er Christoffer Dollerup fra www.nextdoordesign.dk også en fremragende fotograf og videoproducent, og han har taget dette indlægs fotos til dig og os – nyd dem!

Uden besøgende, venner og familie kunne det ikke lade sig gøre.

Med Jer er alt muligt – tak
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.