Decembertrængsel uden alarm

I går var her besøg af et par journaliststuderende, som skulle lave en radioreportage om gården, måden at drive landbrug på, værdisæt plus det løse.

I dag kommer et hold på 11 mennesker fra miljøorganisationen NOAH. De er i gang med et projekt, som handler om at høre og formidle landmænds udfordringer og løsninger.

Projektet skal udmøntes i en webdokumentar, som præsenterer forskellige landbrug og landmænd og deres udfordringer.
De skriver følgende: I forbindelse med vores besøg kunne vi derfor godt tænke os at interviewe dig om dine udfordringer ved at drive landbrug, dine løsninger samt tage billeder og video. Vi kunne især godt tænke os at høre om dine tanker om, hvad der skal til for at producere sund mad.

Det forventes at tage 1 time, og det, håber jeg, er rigtigt her midt i travlheden med klargøring til den kommende weekend.

Men man ved aldrig
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.