P4 Østjylland her til morgen – museumsgenstand 2018

I dag er der tidlig afgang til DR i Aarhus. Det handler om noget så vigtigt som eftertiden. Om hvad der har kastet skygger, skal gemmes og have nærmest evigt eftermæle.

På P4 Østjylland skal en lille skare vurdere og vælge blandt lytternes forslag til, hvad der skal repræsentere 2018 på Nationalmuseet.

Indenfor 2 uger har den østjyske afdeling af DR fået flere end 50 forslag. Mange dækker over samme tema, men særligt en genganger appellerer til min uretfærdighedssans – mere om det i udsendelsen.

Den ting og den forklaring, vi udvælger her til morgen – mellem kl. 7.30 og 8.30, vil sammen med et lytterforslag fra hvert af de 8 andre P4 distrikter gå videre til den store landsdækkende lytterafstemning i Formiddag på 4’eren ganske snart.

Og nu skal jeg afsted
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

2 svar til P4 Østjylland her til morgen – museumsgenstand 2018

  1. Pingback: 2018 – en hyldest til kleptokratiet | Beretninger fra et autentisk landbrug

  2. hellemeldgaard siger:

    Jeg håber, at du skriver her, hvad det er, der appellerer til din uretfærdighedssans, da jeg ikke kan finde det indslag, eller ihvertfald den del, hvor I taler om eftertiden i sidste søndags program. Det handler mest om ghettoer, det jeg kan finde.

Der er lukket for kommentarer.