Vinterarbejde i vineriet

Det er slut med sommerkjoler og sandaler som arbejdstøj her i firmaet. Ihvertfald for i år og de næste mange måneder. Formodentlig.

Men det er så langt fra slut med årets arbejde. Udendørs opgaver med jord, planter samt høst af forskellige afgrøder er ovre, og det giver tid til at få udrettet noget i vinafdelingen.

I begyndelsen af alting var her almindelig utilfredshed med etiketteringen af vinhusets flasker, fordi intet rigtigt signalerede det håndværk, som flaskerne indeholder.

Som nødløsning et fortravlet øjeblik blev nogle flasker en dag udstyret med håndskrift, og bingo – nødløsningen blev opgraderet til løsning.

Den virker bare bedst med sommervarme fingre
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Vinterarbejde i vineriet

  1. Pia Sofie Lotus Sommer siger:

    Må som kvinde sige, at jeg synes du alligevel ser så godt ud, du har et meget dejligt smil og så ved jeg jo at du også har et godt hjerte, med de kærlige værdier du har til vores Natur, på alle områder, og så har du jo tørklæde på, så fint.
    Kærlige hilsner fra Præstø

Der er lukket for kommentarer.