Besøg

I dag kommer nogle mennesker fra Dyrenes Beskyttelse på besøg. De vil gerne videreformidle fortællinger her fra gården til deres medlemmer.

Ikke blot gedeglæde og kokarma men også de mere alvorlige fødevarepolitiske indlæg.

Tanken er, at det bliver en månedlig opdatering, så tidsforbruget er overskueligt.

Om nogle timer skal der optages en lille film, så man uanset landsdel og manglende mobilitet kan få en fornemmelse af, hvor budskaberne udgår fra.

Lyset er lukket, dagen er grå, blæsten tager til og farve findes kun i de nedfaldne blade.

Det bliver en efterårsfilm
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

2 svar til Besøg

  1. Anita siger:

    Skønt at jeg også kommer til at læse om jeres fantastiske arbejde via mit medlemskab af Dyrenes Beskyttelse❤️

  2. karen keinicke siger:

    skønt med det naturlige levede liv for mennesker og især dyr! Dejligt motiv med koen. Bogen om køernes og andre dyrs liv er købt :o)) Den er meget interessant.

Der er lukket for kommentarer.