Tak.

Vi vil bruge mandagens spalteplads på at takke for lørdagen.

Tak til alle gæsterne – uden Jer var der ingen stemning, varm atmosfære, højlydte klapsalver, stående bifald, smilende ansigter, vippende fødder og glædesfyldte tilbagemeldinger. Tak.

Tak til de 10 jazzmusikere – uden Jer var der ingen stemning, varm atmosfære, højlydte klapsalver, stående bifald, smilende ansigter, vippende fødder og glædesfyldte tilbagemeldinger. Tak.

Tak til vores trofaste venner og familiemedlemmer som endnu engang hjalp med at gennemføre et arrangement på bedste vis – uden Jer var der ingen stemning, varm atmosfære, højlydte klapsalver, stående bifald, smilende ansigter, vippende fødder og glædesfyldte tilbagemeldinger. Tak.

Uden Jer var der intet
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.