Og nu til noget helt andet

Mens musikken stadig hænger i kroppen, og fadene endnu er fedtede efter aftenens jazz med sydstatsmiddag, er vi i gang med at planlægge søndagens besøg – en finsk delegation.

Holdet kommer over middag, og inden da er vi – takket været Sørøverens bror – nok nogenlunde i bund med oprydning og opvask fra i går.

Godt 25 mennesker skal have frokost og på rundvisning for at høre om gårdens avl og produktion, om tankerne bag valgene og om mad. Om forskellen på mad og fødevarer.

Og nu skal der vaskes op
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

3 svar til Og nu til noget helt andet

  1. Inge siger:

    Tusind tak for en fantastisk aften!
    Dejlig mad, dejlig musik og søde mennesker-og så de der ingefærsmåkager…uhm, mon du lægger opskriften ud?

  2. Lene siger:

    I er ustoppelige
    Go arbejds lyst til jer endnu en dag.
    Tak for dejlig jazz
    Dejlig mad og godt selskab
    🍕🍞🍣
    Især den der brødkage var lækker
    😊😊😊
    Lene
    Odense

    • Inge Henriksen siger:

      Fantastisk aften-dejlig mad, dejlig musik og søde mennesker!
      Og så ingefærsmåkagerne…uhm, mon du lægger opskriften ud?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.