Forberedelser til jazz-lørdag

Det er ikke i særlig god tid, men her til aften er vi blevet færdige med at bygge scenen til morgendagens jazz-begivenhed.

Forleden dag var Søren Sørøver og jeg på genbrugsturné for at anskaffe inventar til møblering af den hyggelige scene, der er tiltænkt lørdagens kunstnere.

Og til den hyggelige scene der er tiltænkt gæsterne at rette blikket imod det meste af aftenen.

Bortset fra den tid de forhåbentligt er optagede af middagen, som vi er i fuld gang med at forberede.

Planen er – indtil videre:

Velkomst:

Cornmeal crisps
Ginger cookies

Retter:

Pumpkin roasted with rosemary and walnuts
Poor mans jamabalaya with spiced tomato sauce
Fried green tomatoes

Oven fried drumsticks from forest chickens
Mardi Gras salad
Old fashioned corn relish
Cornbread

Barbeque pork
Mashed potatoes
Coleslaw
Glazed carrots

Coffee
Breadpudding with whiskey sauce
Joannies good old american apple crumb pie with whipped cream

Men noget kan endnu gå galt og andet kan gå godt – man ved aldrig.

Selvom vi er i fuld gang med madlavningen, kan der stadig klemmes flere gæster ind omkring bordene, og vi kan lave mere mad – du kan endnu nå at tage en beslutning om at opgive den sjælsforladte sendeflade og bruge din aften i en varmhjertet stemning blandt rigtige mennesker omgivet af rigtig musik.

https://www.odderbilletten.dk/arrangementer/1622/brandbygegaard-live—klassisk-new-orleans-jazz/

Vi skal gøre vores bedste for, at det bliver godt!
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

2 svar til Forberedelser til jazz-lørdag

  1. CC siger:

    Sikke nogle skønne rammer, for hvad der kun kan blive en fantastisk aften!

    Mine øjne frydes af den smukke scene. Ganen løber i vand over den lækre menu. Lyden af den skønne jazz, må jeg forestille mig (men den skuffer næppe!).

    Super fedt initiativ til et arrangement, som jeg desværre ikke kan deltage i denne gang. Men hold nu op, dét ville jeg gerne have mulighed for en anden god gang. Jeg håber med andre ord, at det bliver en genganger (aka fast tilbagevendende begivenhed).

  2. Pingback: Tak. | Beretninger fra et autentisk landbrug

Der er lukket for kommentarer.