Du kan stadig nå at komme med

Nu er der kun 3 dage til legendarisk jazz her på gården. Billetsalget er gået lidt trægt, men nu begynder det at ligne noget, og med det nuværende antal gæster kan der blive tale om forkælelse.

Ud af bogsamlingen er taget de mest sydstatsfokuserende bøger, og de er gransket med henblik på valg af retter til middagen.

Det er ikke nok, at maden er et særkende for området, den skal også være i tråd med årstiden og de råvarer, som findes nu. For det er ægte sydstatsmad.

En foreløbig liste er lavet, indkøb af krydderier m.m. er på vej, og vi glæder os til at gå i køkkenet og skabe en helt speciel oplevelse i sammenhæng med musik, der går lige i kroppen.

Og sjælen
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.