Sørens sø i midten af august

Her kan du se Sørens sø i midten af august – vandet er steget over 50 cm, siden gravearbejdet blev afsluttet, og søens overfladeareal vokser stadig.

Der kommer fugle til, som går i vandkanten og finder noget at spise. Guldsmedene flyver igen over vandspejlet, nu bare et noget større ét, vandkalve, hundestejler, salamander og frøer svømmer under.

Hver morgen er der friske dyrespor i det fugtige ler, så også pattedyrene trækker til for at drikke.

Og vi drages bare for at være der
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

2 svar til Sørens sø i midten af august

  1. Jeg får pludselig lyst til at sende jer en masse åkander, iris, frøbid, sværtevæld og andre tossede planter der har haft svært ved at klare sommeren i min mini-bitte sø (1,5 x 2 m) men de vil jo nol være helt døde inden de når frem, så jeg nøjes med at konstatere at WOW, det er vel nok en flor så – planterne sklal jo nok flytte ind – igen.
    tillykke med den.

  2. Pia Sofie Lotus Sommer siger:

    Sikke et område, et asyl for dyr og planter som snart flytter ind og etablerer sig hos jer. TILLYKKE med det kæmpearbejde

Der er lukket for kommentarer.