Ikke kun fantastisk jazz!

Det var lidt af et tilfælde, at vi faldt over Six City Stompers og frontfiguren Mads Mathias, for selvom vi elsker musik og hører alverdens genrer, så er den danske jazzscene ret uudforsket for os. Vi ledte efter en lyd, der ville passe ind i et helt særligt arrangement, vi havde i tankerne. Noget der kunne give vores gæster meget mere end blot en almindelig koncertoplevelse. Og den lyd havde Six City Stompers. Den der ægte New Orleans lyd. Det var faktisk først efter, vi havde booket dem, at det gik op for os, at det er nogle af Danmarks allerbedste jazzmusikere, og at sangeren Mads Mathias nok er toppen af jazz-croonerkagen her i landet.

Nå, men så langt så godt. Den første del var i hus, og mens vi ledte videre efter et band mere, kunne vi begynde at planlægge næste skridt – maden.

For mad skal der til – det er det, det hele handler om – spise godt – leve godt. Og her skal vi også til New Orleans. Det meget inspirerende sydstatskøkken skal udforskes, og et udvalg af de klassiske retter skal serveres for dig, der kommer. Den grønne del stammer selvfølgelig fra gårdens køkkenhave, og resten bliver ligeledes økologisk. Alt, hvad der flyder fra hanerne, denne aften er hjemmebrygget osv.

Før middagen skal du selvfølgelig også have Jazz, og det skal også være i international klasse. Den opgave udliciterede vi til en ven af huset, Kristian Leth, der som professionel jazzmusiker og bandbooker satte et hold sammen med sig selv på trommer og øvrige håndplukkede musikere, der har spillet på jazzscener over hele verden. Denne aften, under Finn Odderskovs ledelse, vil kvartetten få dine fødder til vippe i takt med den klassiske jazzmusiks sjæl.

Du vil komme til at sidde under lysekronerne ved de store runde kabeltromler i den charmerende trælade, alle kommer til at kunne se og høre denne aften og der, lige der på vores helt særlige plet i Danmark, vil vi hæve jazzmusikken op til en sjælelig forkælelse. Forbered dig på en aften hvor du vil glemme tid og sted og blot nyde. Det er om ikke andet målet, som vi vil gøre alt for, bliver nået.

Program for lørdag d. 8. september:

Vi åbner dørene og baren kl. 16:00.
kl. 16:30 – 18:00 spiller Jazz 4 All
kl. 18:30 serveres en stor, autentisk sydstatsmiddag på delefade ved de enkelte borde.
kl. 20:00 – 22:00 spiller Six City Stompers
kl. 23:00 lukker baren og vi siger tak for en fantastisk aften.

Prisen indeholder koncerterne og middagen. Drikkevarer købes til anstændige priser i baren.

Skulle du og Miss Daisy have forlagt jeres chauffør, er der naturligvis mulighed for at overnatte i medbragt telt eller campingvogn i fredelige omgivelser.

Der udbydes kun 140 billetter, der er tale om nærvær og god plads til det. Du finder billetsalget her:

https://www.odderbilletten.dk/arrangementer/1622/brandbygegaard-live—klassisk-new-orleans-jazz/

Vi er flere gange blevet advaret – det er ufatteligt svært at lokke folk ud til en jazzkoncert! Det tror vi simpelthen ikke på, og iøvrigt så bliver det her så meget mere end blot en jazzkoncert.

Søren Sørøver – med swing i træbenet

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Ikke kun fantastisk jazz!

  1. Pingback: Du kan stadig nå at komme med | Beretninger fra et autentisk landbrug

Der er lukket for kommentarer.