Kom og spis vores køkkenhave! Folkemiddag

På næste lørdag er der Folkemiddag, og du er inviteret. Igen har vi valgt, at den skal være vegetarisk, og denne gang er køkkenhaven på sit højeste. Det giver muligheder, rusker op i kreativiteten – faktisk bliver det svært ikke at lave en helt fantastisk middag til jer.

Række op og række ned af lækre grøntsager, som Lone har passet fra små spirer til spisemodne store, flotte grøntsager. Trods den noget aparte dyrkingssæson er det lykkedes ret godt. Og nu er det så op til mig at trylle alle disse dejlige grøntsager om til et festmåltid af rang.

Som altid, kunne man fristes til at sige, koster det kun 150,- kr. at deltage, og igen står skønne Tine Mynster klar til at underholde musisk. Der er kold fadøl i hanen, der er sprudlende æblebobler og jordnær rødvin i flaskerne samt saft for de alkoholfrie. Alt sammen fra gårdens egen produktion.

Overnatning i eget telt eller campingvogn er velkomment og gratis.

Tilmelding er nødvendig på mail: sk@detlillevineri.dk

Vel mødt på lørdag 18/8 kl. 18.30, Brandbygegaard, Alrøvej 77, Odder.

Søren Sørøver

P.S. Skulle det være gået din næse forbi, så er der naturligvis et labert sommermadmarked på gården i selvsamme weekend – lørdag d. 18. august kl. 11-17 og søndag d. 19. august kl. 11-16, med alt det gode til krop og sjæl!

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.