“Hønsefødder & gulerødder” som e-bog

Måske husker du madbogen “Hønsefødder & gulerødder”. Første oplag blev udsolgt, og i 2015 besluttede Sørøveren og jeg at genoptrykke og udgive 2. oplag. Som også blev udsolgt og har været det et års tid nu.

Forespørgslerne efter bogen kommer stadig, og det er opmuntrende men alligevel ikke udslagsgivende for et 3. oplag – vi skal afsætte penge til vinterens nye bog om mad og fødevarer, og det er nødvendigt at prioritere.

Som en blød mavelanding er valget faldet på at udgive “Hønsefødder & gulerødder” som e-bog. Vi har fået Narayana Press til at transformere tekst, fotos og opsætning til noget brugbart, og forleden dag kom filen retur og er nu lagt ud i det uendelige univers. Eller i de dybtgående kabler.

Vi er helt på det rene med, at en bog er en bog, man kan røre ved, gå forbi og nyde eller forære til de særlige, men det her er løsningen for nuværende, og den har også sin egen værdi, ikke mindst brugsværdi.

Du kan låne bogen på bibliotekernes side, e-reolen, og du finder den lige HER.

Eller du kan købe den i forskellige internetboghandlere bl.a. findes den HER.

Til yderligere glæde
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.