Goddag sø, farvel maskiner

I går blev gravearbejdet ved søen færdiggjort. Den fik den størrelse, den fik, og vi ved ikke, hvor stor den er. Endnu. Vandet stiger stadig.

Så i dag resterer noget afretning af den vestlige ende (af søen) og hoveddrænet skal graves over, så vandet ikke længere afledes. Desuden forestår et større arbejde med rengøring af entreprenørmaskinerne – i morgen bliver de færdigmeldt.

Og der er mere, som afsluttes i dag – Sommerrestauranten har sidste servering ved frokosttid, og i aften kl. 18 finder årets både første og sidste pizza/fadøls-arrangement sted. Du kan læse mere om det HER.

Mens du har den spidsede blyant og kalenderen fremme, er der nogle andre oplevelser at skrive ind:

I weekenden den 18. og 19. august finder sensommerens madmarked sted her på gården, og du er hjerteligt velkommen – duk op og gå en tur gennem Grundtvigs skov og videre ned til Sørens sø. Så kan du selv vurdere størrelsen.

Lørdag d. 25. august arrangerer nogle dedikerede mennesker opera ved Sondrup strand. Vi var gæster sidste år, og det var en fortryllende oplevelse. Selvfølgelig skal vi med i år, og det kan du også komme. Arrangørerne skriver:
“Igen er vi heldige at kunne præsentere artisterne fra NordicOpera. Det bliver et gensyn med sopranen Isabel Piganiol, som i år får selskab af to nye sangere, nemlig mezzo sopranen Stina Schmidt og tenoren Christian Damsgaard. Ligesom sidste år bliver de akkompagneret af pianisten Madeleine Sjöstrand. NordicOpera vil fylde sommerluften med de skønneste sange og arier fra kendte operaer, musicals og operetter, krydret med evergreens og nordiske sange.”
Læs mere her: http://www.sondrupnet.dk/opera2018.pdf og billetter finder du her: https://sondrup.billet.dk/

Søndag d. 2. september holder vi økologisk høstmarked samt den landsdækkende konkurrence ØKO-KOK her på gården. Det kan du roligt skive i kalenderen også.

Lørdag d. 8. september arrangerer vi jazz på gården, og lige straks får vi oprettet et billetsalg til det, men reserver endelig datoen nu. Hvis du vil.

Noget at glæde sig til!
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Goddag sø, farvel maskiner

  1. Pia Sofie Lotus Sommer siger:

    Sikke et liv der bliver omkring søen, på sigt, tillykke med den.

Der er lukket for kommentarer.