Dagmar

Nu er den lille Dagmar med de store poter flyttet ind her på gården.

Det er gået langt over forventning – uden uro, klynk eller angst, damen er efter alt at dømme i så fin balance med sig selv, at forandringerne godtages.

Der udvises passende forsigtighed overfor havens andre dyr, og det er klogt, for den sure gase Klaus holder et vågent øje på nyt og fremmed. Sålænge man går med den samme vandkande og samme hund er alt godt, men den går ikke længere. Bortset fra vandkanden.

Det mærkede kort i Sorteperspillet er Sofus, som nu må se sig overhalet indenom af en hund med blødere ører og bedre ånde.

Sålænge det varer.

Dagmar udviser også passende adfærd overfor Sofus, lader sig snuse til og holder lav profil. Undtagen når hun finder Sofus’ kødben og med høj haleføring løber frem og tilbage i triumf.

Men den aldrende hund finder sig i det, og selvom der var en anelse nervøsitet at spore i hans blik, fik Dagmar lov til at tage en eftermiddagslur med hovedet hvilende på den pjuskede lyske.

Hvor meget mere kan man ønske sig
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

5 svar til Dagmar

 1. Anita siger:

  Ih altså hvor var det skønt at læse. To heldige hunde der bor hos jer🐕❤️🐕❤️

 2. Inge siger:

  Hvor er hun lækker – er det en broholmer ?

 3. Helle siger:

  Åh hvor dejligt, både for jeg og Dagmar og forhåbentligt også Sofus – og så dejligt at se hundefotos igen.

 4. Anette Hansen siger:

  Tillykke med Dagmar – hvor er den skøn 🙂

 5. Trine Lesemann Amstrup siger:

  Åh 🙂 Et stort hjerteligt tillykke med, og til, Dagmar 🙂

Der er lukket for kommentarer.