Brandbygegaard Live – Jazz

Maj måneds musikfestival med Northern Assembly, Laura Mo og Jonah Blacksmith her på gården var en gevaldig god oplevelse både for gæsterne, kunstnerne og arrangørerne.

Og begejstringen har ikke lagt sig.

Allerede i foråret blev der i kalenderen reserveret en passende dato til et musikarrangement mere i år, nærmere bestemt i efteråret, men så tidligt at laden stadig er behagelig at opholde sig i, og så tidligt at der stadig er et væld af grøntsager og frugter at lave mad af.

For mad skal der til, og denne gang bliver den afstemt efter musikken – Sørøveren og jeg er ved at planlægge en eftermiddag/aften med swingende New Orleans jazz ledsaget af et klassisk sydstatskøkken. Majsplanterne holder af varmen, og det tegner godt i køkkenhaven!

I går kom det helt afgørende på plads – alle medlemmer af det fremragende jazz ensemble “Six City Stompers” meldte sig klar til at komme til Brandbygegaard og gøre aftenen uforglemmelig.

Vi skal lige regne lidt på priser, oprette et billetsalg, finde lyd, lys samt scene og den slags trivialiteter, men allerede nu kan du spidse blyanten og sætte et gevaldigt kryds i din kalender ud for lørdag d. 8. september.

Det bliver lille Dixieland
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.