Fridag på Aarøsund

I sidste uge holdt vi en fridag.

Den blev – meget imod Sørøverens vilje – også årets første fisketur til havs.

Der burde have været indtil flere havture på nuværende tidspunkt, men forårets musikfestival trak hårdt i døgnenes alt for få timer, og det var ikke muligt at nå andet end strengt nødvendigt dagligt arbejde og forberedelser til arrangementet.

Bagefter kom madmarkedet og alt det andet arbejde, vi var kommet bagud med.

Her er stadig rigeligt at tage sig til, men hvis ikke man tager sig en fridag, får man den ikke.

Så da min far inviterede på fisketur i Aarøsund, smed vi opbindingstænger, vandkander og rettidig omhu fra os og kørte sydpå.

Det blev en forrygende fin fridag.

Med sval havluft og våd fiskeline.

Også indtil flere fisk, men de var for små og måtte tilbage i havet.

Derfor er der stadig et mentalt fiskeunderskud at spore hos Sørøveren, og nu hvor vi er nået igennem opbindingen af hele vinmarken (første gang), og tørken har sat alt i stå, er toggegarnet fundet frem, ordnet og gjort klar.

I håb om en tur i jollen inden det bliver tid til hundehvalp
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.