Gedekunster

I forgårs var det døgnet efter fuldmåne, men med et almindeligt skævt blik så månen mindst lige så fuld ud, da den i roligt tempo gled op fra skovkanten over Gyllingnæs.

Det blev én af de mest lyse nætter i år, og Tillægsgeden Tue og Sure Signe fortsatte de aftenkåde spring og kunststykker rundt i folden, op og ned fra taget på deres lille hus, til langt efter almindelig sengetid.

Her til morgen er der tidlig afgang til DR i Aarhus – det er tid til meningsspredning i P4 Østjyllands søndagspanel. Emnerne er indtil videre medieforlig, Bilkas pige t-shirt, vejvrede og fodbold. Fodbold igen igen.

Du kan lytte med fra kl. 9-10.

Hvis det er
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Gedekunster

  1. Pia Sofie Lotus Sommer siger:

    Dejlige billeder.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.