Kageovervejelser

Her til morgen skal kagemulighederne overvejes. Det kan nemt tænkes, at behovet er mindre i varmt vejr, men på den anden side kan det nemt tænkes, at nogle finder ind i skyggen med en kop kaffe.

Så kage må der være, helst 3 slags at vælge imellem indtil én eller flere bliver udsolgt. Historisk set går der omtrent 300 stykker kage til et madmarked, så fredagen er afsat til bagning. Plus det løse.

Citronfuldmånen er besluttet – den er så fin og let. De magiske makronsnitter står også højt på listen, men kan endnu nå at falde af til fordel for noget mere sommerligt, og hvis hindbærsyltetøjet rækker skal der bages klassiske roulader.

Mulighederne er uendelige
Lone

P.S. Hvis du ikke kan komme til gården i weekenden, skal du ikke være ked af det – her har du opskriften på citronfuldmåne til almindelig oplysning:
https://lonelandmand.wordpress.com/2017/11/06/citronfuldmaane-opskrift/

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Kageovervejelser

  1. carsten nordholt siger:

    Din NYE opskrift på citronmåne må og skal prøves. Tak for den. Sidste gang brugte jeg smør lavet af mælk fra en ko i civil;)

Der er lukket for kommentarer.