Så er det nu!

Det er nu, hylden blomstrer, og for mennesker, som ønsker verdens bedste hyldeblomstssaft til blanding med vand, vin, rom eller til brug i desserter, er det nu, der skal høstes blomsterskærme.

Hvis du ikke har en hyld, skal du ikke være ked af det – de vokser og trives alverdens steder, så du kan blot bevæge dig ud i sommerlandet og kigge efter hyld i et hegn.

Opskriften finder du lige her:
https://lonelandmand.wordpress.com/2013/06/17/den-allerbedste-hyldeblomstsaft-opskrift-samt-en-rigdom-af-nyttige-oplysninger-om-sagen/

Og hvis du bare vil drømme lidt hjemmefra lejligheden i København og lade din mor gøre arbejdet, så kan du komme i rette hyldeblomststemning ved at se denne lille film, Sørøveren og jeg har lavet:

Med knastørre blomsterskærme
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.