Landbrugsmateriel

Når Laura Mo, Northern Assembly og Jonah Blacksmith dukker op på gården i overmorgen, skal de have et sted at være mellem lydprøver, afslapning og optræden.

Der er ikke et smart baglokale knyttet til træladen, de øvrige udlænger er fyldt med diverse, og kun stuehuset er således en mulighed for indkvartering af de omtrent 25 mennesker, grupperne med hjælpere udgør.

Vi har derfor forsøgt med oprydning og rengøring i hjemmet – noget der ellers er oplagt at forsømme op til større arrangementer, fordi andre opgaver altid er vigtigere.

Men hvad; hele hytten trængte, og det gør den sikkert igen bagefter.

Hvis vejrmeldingen holder, bliver det smukt, solrigt og stille vejr på søndag, så vi tænker, at kunstnerholdet får brug for at være ude på terrassen.

Vores møblement derude er sparsomt og vakkelvorent. Eller var sparsomt.

Gårdens gamle kornkværn er flyttet rundt i årevis, fordi den ofte stod i vejen, men var for spændende at kassere. Vi vidste bare ikke, hvad den skulle bruges til.

Ikke før en ældre branddør mellem bygningerne blev udskiftet og i den grad lignede en bordplade af betydelig størrelse.

Nu kan gæsterne sidde til højbords
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.