Stadig højt tempo

Til manges lettelse og nogens overraskelse er containeren med betonrester fra nedbrydningsarbejdet både fyldt og fjernet. Det er jo flere dage før tid.

Der er også ved at være ryddet ud og op. En del er afleveret på genbrugspladsen, og alt nødvendigt hørende til gården er flyttet ned og stuvet sammen i øvrige bygninger. Hvor der nu er lidt trang passage.

4 forskellige slags øl er tappet på fustager – IPA, Klassik, Brunetten og Onkel Dunkel. Økologisk tonicvand til G&T skal hentes i dag, og postevand i kartoner er bestilt i større mængde, fordi det ganske enkelt ikke er muligt at betjene så mange varme mennesker fra én vandhane.

I går skrev Aarhus Stiftstidende om begivenheden på søndag – du kan læse artiklen og se billederne (der er 3 af kaosset) her:
https://stiften.dk/odder/Festival-vil-rykke-musikkulturen-paa-landet/artikel/514753

I morgen, torsdag, mødes Laura Mo og jeg i studiet hos DR i Aarhus. På P4 Østjylland er der klokken ca. 16.45 et indslag om musikoplevelser fjernt fra metropoler. Eller noget.

Vi fortsætter
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.