Nyt liv

Der er masser af liv i den færdige del af Sørens sø.

Hvert år dukker nye og på dette sted hidtil ukendte planter op. Både i det våde område og på land omkring. Til undren og også opmuntring over naturens genkomst uden meget større indsats end ro.

Når morgensolen kommer over trætoppene i den gamle skov, og de første stråler skaber ekstra varme pletter i vandet, er der haletudsefest.

Barnlige udgaver af padder myldrer rundt mellem hinanden – nu i udgaven med stort hoved og smal bølgende bagkrop, snart sker det forunderlige, at forben og bagben vokser frem.

Der er sandelig noget at glæde sig til.

Og over
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Nyt liv

  1. Ja, det er fantastisk, hvad der kan ske, selv med en lille indsats. Vi gravede et mini-vandhul, 2×1,5 meter og frostfri dybde. Der er flyttet frøer, tudser, salamandere, guldsmede og et utal af planter ind.

Der er lukket for kommentarer.