Vi når det

I dag er der 12 dage til gårdens første og dette lands, formodentlig, hyggeligste musikfestival – lille, med fuldt nærvær, hjertegribende sang, rigtige instrumenter, ordentlig mad og drikkevarer fra selvsamme plet på kloden.

Det bliver forunderligt, særligt når planlægningsarbejdet og alle forberedelserne er tilendebragt. Om 12 dage.

På trods af den endnu manglende scene og kun et alsidigt dyrehold som publikum dukker en af festivalens stjerner – Laura Mo – op i dag for at give interview, hvor det hele skal ske.

Lydmanden ved arrangementet har udbedt sig et stort, åbent rum, og derfor var det nødvendigt at fjerne fyrrummet inde i laden.

Hvis Laura, og andre, måtte synes, at træladen ser noget kaotisk ud, er det bare et spørgsmål om tid, før alt er klart til koncert.

12 dage
Lone

P.S. Du finder billetterne her: https://www.odderbilletten.dk/arrangementer/1079/olcc–brandbygegrd-live/

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.