Nu med rar bar – Brandbygegaard musik og mad d. 20. maj

Forleden aften ankom gårdens nye bar; eller ny er den ikke – omtrent 75 år har den været undervejs. Planken lå i en stak hos det lille lokale savværk, og den nærmest kaldte på at bibeholde fuld længde og beundring.

Vi var afsted for at hente endestolper til vinmarken, men endte med også at erhverve douglasfyren til senere levering. Den indgår i forberedelserne til Pinsesøndags musik- og mad-begivenhed, hvor det skal være muligt at beskænke mange mennesker med fadøl, æblemost, vin m.m. uden for megen kødannelse. 8 meter bar virker som en god løsning.

De hjælpsomme savværksfolk tog sig af både levering og opsætning, og det var heldigt, for Sørøveren og jeg havde ikke magtet håndteringen af skærebrættet alene.

I vinter (marts) blev lageret af høballer solgt ud og tilbage ligger den store opfejning. Brandmyndighederne foretrækker, at laden er tom for tørt plantemateriale, når gæsterne rykker ind. Hø og bar kan nu stryges af den lange liste over opgaver.

Vi vil gerne have dig med til Danmarks hyggeligste halbal – vi vil umådeligt gerne gøre det til en fantastisk oplevelse!

Laura Mo, Northern Assembly og Jonah Blacksmith er på programmet, der er en ældgammel fyrretræsplanke under glassene, fuglene synger – ligesom dig – og det bliver mindeværdigt! Find program og billetter her:

(Med forbehold for ret til ændringer, omveje og overraskelser)
Kl. 15.00: Dørene åbnes, og det gør baren også. Der kan købes snacks, div. Brandbygegaard drikkevarer samt kaffe. Kom og snak, hyg & kig. Sæt teltet op ude på marken, parker campletten nu, mens det stadigt er lyst.
Kl. 16.15: Northern Assembly går på scenen
Kl. 18:00: Buffet – den lækre, økologiske Brandbygegaard bespisning
Kl. 19.30: Dørene åbner for aftengæsterne.
Kl. 20.15: Laura Mo går på scenen
Kl. 22.00 Jonah Blacksmith får taget til at lette
Kl. 24.00: Gå nu nat – og gå nu lige hjem – eller ud i dit telt eller campingvognen

Billetter: https://www.odderbilletten.dk/arrangementer/1079/olcc–brandbygegrd-live/

Meget skal ordnes inden d. 20. maj, men der er knap en måned at nå det i.

Det går, hvis vi ikke hænger i baren
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.