Samtaler om fødevarer og økologi i Herning

Fra søndag d. 18. til tirsdag d. 20. marts finder årets store danske fødevaremesse FOODEXPO sted i Herning.

I de dage samles et væld af branchefolk og andre med interesse for mad, drikkevarer, service og lignende og landet tipper en lille smule mod vest.

Igen i år er et halområde dedikeret økologien, og udover utallige udstillere med produkter er der samtaler/debatter/fremtidsvisioner og meget andet på forskellige scener.

Et spændende program du finder lige HER, hvis du skulle tænke på at dukke op.

Jeg er inviteret til at sige noget i to omgange – i Dialogkarrusellen kl. 14-14.20 om hvad de industrielle fødevarer er baseret på, og hvad de gør ved os (og andre), samt i Det Økologiske Forsamlingshus kl. 15.50-16.20 om fremtidens økologiske landbrug i Danmark. Du finder hele det lange dagsprogram lige HER, bare rul ned og ned og ned, så dukker mandagens interessante emner op.

Måske ses vi
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.