Et lille skridt for mennesket

I usædvanligt langsomt tempo, men dog fremadskridende, er teksten til børne-ungdomsbogen “Det man spiser, er man selv” blevet helt færdig. Tror jeg.

Færdig, gennemlæst, rettet til, gennemlæst, rettet af, gennemlæst og rettet.

I går blev den sendt til den idérige illustrator, som kan fortsætte arbejdet.

Vi afslører ikke for meget ved at skrive, at bogen næppe kommer til at øge salget af burlaks og bacon. Det gennemgående handler om, hvordan man som menneske må passe på sig selv, husdyrene, naturen og andre mennesker – en helt nødvendig foranstaltning i en tid hvor myndigheder, politikere og fødevareindustrien med overraskende hast og energi nedbryder det fælles livsgrundlag og grundlaget for trivsel.

Men bogen handler også om andre ting, for forståelse af kroppen, hjernen og de fine signalsystemer er helt afgørende for forståelsen af virkningerne ved det, man fodrer sig selv med. Uanset om det er sodavand eller skærmtid.

Mens vi venter på et større spring for menneskeheden
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

3 svar til Et lille skridt for mennesket

 1. Anette siger:

  Jeg glæder mig til den kommer ud…. tænker min niece måske vil kunne lide den

 2. karen keinicke siger:

  Kære Lone
  HVOR jer glæder mig. Det bliver gaven til de nærmeste og fjerneste i lang tid fremover!! Jeg taler i min psykologpraksis om kost og atter kost hver dag. ….og tarmbakteriernes skæve og gode udviklingsmuligheder.
  TAK!!

 3. Jesper Bay siger:

  Skidegodt initiativ. Den skal mine børn have at læse.

Der er lukket for kommentarer.