ØKO-dag og kampdag

Måske husker du, at der i september måned sidste år skete noget enestående – Danmarks første ØKO-KOK-konkurrence løb af stablen her på gården.

ØKO-KOK 2017 hed den, og du kan genopfriske dagen HER.

I år piller vi det enestående ud af arrangementet ved at lave endnu en udgave – ØKO-KOK 2018. Det skal morgenens/formiddagens møde handle om.

Det bliver søndag d. 2. september i forbindelse med den landsdækkende begivenhed “Økologisk Høstmarked”, og du kan allerede nu tegne en lille glad mand, dame eller kønsneutral person i din kalender ud for datoen, for du er selvfølgelig inviteret!

“Har du husket, at det er kvindernes internationale kampdag,” spurgte Søren Sørøver, da vi stod op her til morgen – “Det er den dag, du skal være på barrikaderne.”

Jeg er altid på barrikaderne. Har nærmest splinter i bagdelen.
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.