Lyt med i morgen – DR P1, 22. januar kl. 11:03 om dyr og mennesker

Mandag formiddag handler programmet “Supertanker” på DR P1 om dyr.

Om vores måde at behandle ikke mindst husdyr på, valg, overvejelser om overmagt, antibiotika, klima og meget andet, da alt hænger sammen på forunderligste vis. Eller også er det bare ganske enkelt.

Udsendelsen tager form af en samtale, og værten Carsten Ortmann har inviteret bioetiker Ph.d. Mickey Gjerris og din daglige landmand i studiet til det tænksomme program.

Måske høres vi ved
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Lyt med i morgen – DR P1, 22. januar kl. 11:03 om dyr og mennesker

  1. Helle siger:

    Hej Lone, jeg har lige hørt programmet Supertanker, i begyndelsen nævnes der en bog skrevet af en fransk munk, mener jeg, der blev sagt, men jeg kunne ikke nå at få fat på navn og titel, og det er ret svært at komme ti at høre programmet fra begyndelsen, jeg kan ihvertfald ikke finde ud af det. Kender du titel og navn? Hvis ja, gad du skriver det her? Isåfald mang tak.

Der er lukket for kommentarer.