“Afrimning” – nu kan du bestille bogen på dit bibliotek!

Man ved aldrig om den kommer, men det gjorde den så i går – lektørudtalelsen for forlagets seneste bog “Afrimning”.

Og det er vi inderligt glade for.

Udtalelsen er af betydning for bibliotekernes mulige indkøb, og man kan kun håbe, ikke bestille den slags.

Nye bøger sendes til Dansk BiblioteksCenter, og omtrent halvdelen af de 16.000-17.000 årligt fremsendte bøger udvælges til bibliotekskatalogisering. Herefter er det kun halvdelen af disse, dvs. 4.000-4.250 bøger om året, der får en lektørudtalelse, altså en materialevurdering.

Afrimning er forlagets 6. udgivelse, og den har udløst den 6. lektørudtalelse. Det er værd at fejre.

Der må kun citeres sparsomt fra det tilsendte – så her får du sparsomt med ord: “I forordet erklæres det, at “bogen er en påmindelse om at glædes.” Digtene lykkes da også med en fin humor, og der skabes sjove ordbilleder.”
“Illustrationerne fungerer fint og er fulde af farve og liv.”

Anbefalingen om indkøb går til de større biblioteker, men hvis du bor i en undervurderet del af dette land, skal du ikke være ked af det. Der er så meget andet at glædes over.

Uanset geografi kan du gå ind på dit lokale bibliotek (eller sidde hjemme bag skærmen) og bestille bogen – så flyttes den hen, hvor du er.

Biblioteker er vores fælles gave
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

3 svar til “Afrimning” – nu kan du bestille bogen på dit bibliotek!

  1. Hanne Lindblom siger:

    …og det er så fin en service i vort land, omend det er for nedadgående med mulighederne her i “udkanten”…..men heldigvis har jeg bogen selv:)

  2. Anette Hansen siger:

    Stort tillykke!

  3. Zita P siger:

    Tillykke med det.

Der er lukket for kommentarer.