Hjemvendte

I går eftermiddag vendte vi hjem til gården igen. Luften var koldere, træerne mere åbne og huset renere, end da vi tog afsted.

Det første og andet var forventeligt for årstiden, det sidste var fantastisk og skyldtes naturfænomenet Sørøver-svigerinde.

Alle dyr var velpassede, kun et par gnavere var skredet i svinget – den slags er også efterårsbetinget og har mere noget med smækfælder end med hygiejne at gøre.

Der skal ske meget den kommende tid. Kort efter hjemkomsten vendte det udadvendte tilbage i form af et interview med TV2-Østjylland, der forsikrede, at de ikke ville lade Odders sprøjtegiftbelastning dø. Mere om emnet end filmstumpen fra forleden findes her: https://www.tv2ostjylland.dk/artikel/politikere-klar-til-forbyde-pesticider-i-odder.

Vi er så småt i gang med at arrangere julemarkedet – du kan roligt smække et par ekstra valgkryds i din kalender ud for weekenden d. 9. og 10. december. Mere om stadeholdere, æbleskiver og andet godt senere. Det kommer, det kommer.

En æblehøst gør ingen vin, som vi siger, og der skal forberedes til det mobile mosteris ankomst, så vi kan få gang i nogle gærceller. Det er vist om nogle stunder.

Lige straks fores stuehuset med oplaget af den nye bog “Afrimning”. Herefter skal der sendes bøger til anmeldere (med spæde håb), pligteksemplarer til Det Kongelige Bibliotek og læseeksemplarer til det ganske danske land. Hjertelige tak for bestillinger!

Vi har en snarlig deadline på aflevering af et bidrag til en ny bog om natursprog/syn plus det løse i kalenderen. Ikke flere fridage, arbejdsdage er også gode

Solen har flækket pæretræet
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Hjemvendte

  1. Sikken et billede af pæretræet, Lone!

Der er lukket for kommentarer.