Og hyggeligt var det. Men også alvorligt.

Her har du TV2s indslag om borgmesterens møde med økologisk landbrug hos os på Brandbygegaard. Der er mange dejlige sekvenser med dyr, men kritiske spørgsmål fra overtegnede og den relevante debat om Odder kommunes sprøjtegiftbelastning er gået i spanden med fraklip.

Forestil dig hvordan kommunen ville se ud, hvis pesticiderne blev tilført rødt farvestof, som det der blev brugt af en kunstner for Aros i sommer.

Så ville alvoren blive synlig
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

3 svar til Og hyggeligt var det. Men også alvorligt.

  1. Pingback: Hjemvendte | Beretninger fra et autentisk landbrug

  2. Lene siger:

    Jeg synes da bare, han skal fortsætte med at spise sit giftige kød, bare vi andre kan slippe! Sådan en ignorant – og dem findes der uheldigvis rigtig mange af – ØV!

  3. Helle siger:

    Ja, men det var jo så lidt uforpligtende hygge – altså ingen kritik af jer – er det tv2s valg at klippe fra, er det borgmesterens, en stille ønske om at det så man gerne eller hvad? Skuffende er det ihvertfald.

Der er lukket for kommentarer.