Rimbog og æblehøst

Arbejdet med rimbogen til voksne skrider roligt fremad. De fleste tekster er printet ud, vurderet, lagt i rækkefølge og afleveret til indledende korrekturlæsning.

Tilblivelsen af nogle få rim mangler stadig, men de er på vej. Jeg kan love dig for, at de er på vej.

Billedkunstner Ole Grøn har haft stakken af færdige illustrationer med ud til trykkeriet på Gyllingnæs, og lige godt første halvdel er skannet ind på smukkeste vis.

De er sendt i lav opløsning hertil, og det betyder, at Sørøverens indsats med at sætte bogen op kan igangsættes.

Side for side skal formes, så der både er harmoni og afveksling, når man læser og bladrer.

Titlen er stadig uvis, men ligesom med rimene er der plads til udvikling i tankerne, mens andre opgaver udføres.

I dag skal der plukkes æbler
Lone

P.S. I går var det også fremragende æbleplukkevejr, og i løbet af eftermiddagen dukkede TV2-Østjylland op, for at lave et indslag om Samvirkesagen – du kan se klippet her: https://www.tv2ostjylland.dk/popup-player?id=120650 find det ca. 10.05.

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Rimbog og æblehøst

  1. Johs. Thomsen siger:

    Hvad med at kalde samlingen “Rimeligheder” eller “Urimeligheder” eller begge dele?

Der er lukket for kommentarer.