Rutinemæssig undervisning i grisens anatomi

Selvom loven er helt klar på området, hersker i dansk praksis – og på 14. år – en manglende respekt for grises anatomi. Også for deres anatomi.

Her er en illustreret påmindelse:

I den ene ende sidder hovedet.

I den anden ende sidder halen. Hele halen.

Længere er den ikke
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

3 svar til Rutinemæssig undervisning i grisens anatomi

  1. Uglemor siger:

    Ja, hvis man kigger på grisehalerne i køledisken i supermarkedet, jkan man jo tydeligt se, hvilke haler, der kommer fra de økologiske grise og hvilke der ikke gør. Slagteren i butikken må ikke pakke dem hver for sig, der er jo ikke en dyrlæge til stede.

  2. Johs. Thomsen siger:

    Længere er den ikke? så lang er den langt fra altid – desværre.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s