Fridage og fisketure

De seneste par dage har været frie for planer bortset fra de faste med dyr, æblehøst og noget oprydning efter weekendens besøg.

Fridage faktisk og de har afstedkommet nogle længe ventede fisketure. Tirsdag til Djursland for at fiske i Kattegat og onsdag til Snoghøj for at fiske i Lillebælt.

Fiske og skrive er det – Søren Sørøver fisker, og jeg benytter den sjældne ro til at skrive.

Det er til bogen med rim, for den slags korte afsluttede tekster er det nemmere at arbejde med i små tidslommer.

Så snart der bliver mere vinterlig og stabil ro på gården, genoptages skriveriet på bogen om mad og fødevarer til børn og unge. Den kræver sammenhængende tid for at hænge godt sammen.

Der var flere rim end fisk i havet
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.