Vi er klar. Alt er relativt.

Vi er nærmest klar nu – til weekendens besøg.

Så klar som vi nåede at blive, og det må være nok.

Vel er der stadig meningsfulde ture at køre til genbrugspladsen, vel er der stadig afgrøder at luge og planter at klippe, binde op og høste fra, men nok er nok, som man siger i dette land.

Og vi bliver flere og flere, der siger det.

Vi har bagt, braiseret, kogt og stegt, høstet, skyllet, skrællet og snittet.

Godt hjulpet af Sørøverbrormand og Sørøversvigerinde.

Ubegribeligt godt hjulpet.

Vi har spist sparsomme måltider indimellem, smagt øllet til og skudt skumsprøjtet ud af de mousserende flasker.

Fordi det er det, vi kan.

Nu kan vi ikke nå meget andet end vente spændt på gæsterne.

Morgenfodre dyrene selvfølgelig men ellers vente spændt.

Du får ikke billeder af kageudvalget. Af makronsnitterne med jordbær, citronfuldmånen, de kapable kokosmakroner, Maries kringle eller de smeltende bløde brownies.

Det kan man ikke være bekendt.

Man kan langt bedre klare at se billeder af kål.

Derfor får du kål.

Du er hjerteligt velkommen til at dukke op og se på kager!
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

3 svar til Vi er klar. Alt er relativt.

 1. Susanne I siger:

  Rigtig god fornøjelse. Og jeg vil meget hellere ha fingrene i de kål, end kager 😉

 2. Lisbeth siger:

  Det var SÅ fantastisk! Akkurat som det er hver gang, I stabler et eller andet på benene. Jeg er lige kommet hjem efter nogle hyggelige timer til marked på jeres helt igennem suveræne lille plet. Jo jo, vel var der lidt ukrudt og måske et par uregerlige grene hist og pist, men hvem kan sige sig fri for det? Ikke jeg😊 Mæt af smagsprøver og indtryk og med bilen tømt for alverdens gode og lækre sager, både flydende og lidt mere faste, sidder jeg nu med en god kop Aekvator kaffe og nyder livet på min terrasse. Tøv endelig ikke med at holde marked igen, jeg er klar!
  Til de, der måske sidder og overvejer, om de skal bruge søndagen på sofaen, eller om turen skal gå til Brandbygegård, er der kun et at sige: Let bagen, sæt jer i bilen og kom afsted, I vil ikke fortryde😊

 3. Marianne siger:

  Rigtig, RIGTIG god fornøwelse.

  Tænk alligevel, selvom jeg ikke kan komme og selvom jeg bor h.e.l.t ovre i Bagsværd, kan dagen alligevel blive god. … ved tanken om gode folk i midten af vores ørige, der både holder øko-gilder OG ejer en rød traktor, der smiler.

Der er lukket for kommentarer.