En slags kalenderoversigt

Flere har spurgt, og en del gør det fortsat, om en oversigt over begivenheder med tilhørende datoer. Altså dem vi er involverede i.
Det er også for sløjt, at vi ikke har gjort mere for at skabe overskuelighed, men her har du en liste:

I aften, fredag d. 21. juli, er der levende musik til Sommerrestaurantens serveringer. Dave kommer og underholder, og vi ved ikke indenfor hvilken genre. Men hvis du dukker op, bliver det godt. Der er få ledige pladser, og du finder bookingsystemet lige her:
http://dinnerbooking.com/dk/da-DK/r1042/brandbygegaard

Dagen efter, lørdag d. 22. juli, har folkene bag Sommerrestauranten også hyret musikere – det er gruppen “Hvalfugl“, der spiller til maden. Bordbestilling som nævnt ovenfor.

Søndag d. 23. juli er det pizza- og fadølsaften, og det er som sædvanligt Oles Gård i samarbejde med Sørøveren og jeg. Der bages stenovnspizzaer med grønt fra Oles køkkenhave og kød fra gården, og vi har et par friske fustager klar med en frugtig undergæret pilsner og en überklassisk Classic. Der er pizza og øl fra kl. 18 til ca. 20.
Den 23. juli er årets næstsidste pizzaaften, og sidste chance er søndag d. 30 juli – en aften der også markerer afslutningen på Sommerrestaurantens tilstedeværelse.

I weekenden d. 19. og 20. august finder sensommerens madmarked sted. Det skriver vi mere om i løbet af de kommende uger, men du kan roligt sætte kryds i kalenderen nu. Vi håber inderligt, at du vil være med til madmarkedet!
Lørdag aften d. 19. august kl. 18.30 arrangerer vi traditionen tro Folkemiddag. Sørøveren og jeg laver mad, og det koster 150,- pr. person at spise med. Det skriver vi også mere om senere, men allerede nu kan du bestille plads ved at skrive til sk@detlillevineri.dk

Søndag d. 27. august er der Grøn Festival i Økologiens Have, og vi stiller op med en lille bod. Det er fra kl. 10-16, og du kan læse mere her: http://www.okologienshave.dk/groen-festival-2017

Søndag d. 3. september er der økologisk Høstmarked landet over. Vi deltager for første gang, og for at give den hele armen er vi i samarbejde med Økologisk Landsforening ved at arrangere en kokkekonkurrence “ØKO-KOK” 2017. Det bliver alletiders dag for store og små på gården, så den kan du også godt give en klat i kalenderen.

Det er planerne for den nærmeste fremtid, desuden er der nogle foredrag i kalenderen – de åbne med fastsat dato er torsdag d. 28. september på Holbæk bibliotek, lørdag d. 30. september på Horsens bibliotek og tirsdag d. 10. oktober på Hvalsø bibliotek.

Årets 3. og sidste madmarked er juleudgaven i december – datoerne er d. 9. og 10.

Ho ho hoooo
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

2 svar til En slags kalenderoversigt

 1. jørgen jørgensen siger:

  Hej med jer Jeg har bestilt bord til d. 30 juli kl.12,00 men når jeg ser jeres oversigt ser det ikke ud til at restauranten er åben. Er det rigtig? Venlig hilsen Jørgen Jørgensen

  Den 21. jul. 2017 09.40 skrev “Beretninger fra et autentisk landbrug” :

  Lone Landmand posted: ” Flere har spurgt, og en del gør det fortsat, om en oversigt over begivenheder med tilhørende datoer. Altså dem vi er involverede i. Det er også for sløjt, at vi ikke har gjort mere for at skabe overskuelighed, men her har du en liste: I aften, fre”

  • Lone Landmand siger:

   Hej Jørgen – Sommerrestauranten har sidste servering til frokost d. 30. juli, så du bliver én af årets sidste gæster. Alle søndagsaftener i juli har de holdt fri, og vi har derfor stået for aftensmaden i form af pizza og fadøl. Det er sikkert uklart skrevet, men din reservering er god nok!

   Alt godt herfra
   lone

Der er lukket for kommentarer.