Udstillingen er forlænget

I dag skal der arbejdes videre på udstillingen i Sondrup Kunsthal.

At skaffe de fornødne sager har taget længere tid end forventet, og derfor bliver den lovede juli-udstilling nu en juli/august-udstilling. Efterfølgende kunstnere har flyttet sig, og det betyder, at kunsthallen kan stå her henover tiden med sensommermarked og mange mennesker.

Det viste sig vanskeligere end forventet at skaffe nogle elementer, mens andre var nemmere, end de burde være.

Manneken Pis for eksempel er ikke sådan at låne, så vi endte med at erhverve en utro kopi. Det er endnu ikke afgjort, hvor den må stå, når udstillingen pakkes ned igen.

Der skal skrives en åbningstale og ferniseringen bliver filmet, så du kan være med uanset geografiske præferencer.

Små oplevelser kan godt være store
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Udstillingen er forlænget

  1. Pingback: Vi har ikke glemt det | Beretninger fra et autentisk landbrug

Der er lukket for kommentarer.