Kortvarige restaurantoplevelser med længerevarende spor

Som en del af sommerlandet dukker midlertidige restauranter op rundt omkring – nogle for en enkelt dag eller to og andre for en måneds tid. Det handlede et indslag i 19-nyhederne på TV2 om i går aftes.

Kameraholdet fulgte i hælene på kokken Rune, mens han høstede grøntsager, bær m.m. og underholdt om råvarernes sæson, havbrugskatastrofen, nærvær i maden, strandkrabber, samarbejde, visioner, madretter og andet vigtigt.

Den slags burde give uredigeret sendetid, men et kort indslag er bedre end intet indslag.

Der blev også lagt vægt på gæsternes indtryk, en julibyges jagt på et udendørs frokostselskab, de dovne grise og meningen med det hele.

Hvis du har adgang til at se TV2 findes indslaget til sidst i 19-nyhederne d. 8. juli, men kanalen har desværre ikke et link til almindelig deling.

Grisene hviler stadig
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.