Pizza- og fadøls-søndag d. 2. juli – Oles Gård & Brandbygegaard

I dette lille land langt mod nord er det afgørende at få mest muligt ud af sommerhalvåret.

Uanset at det sjældent varer et halvt år, og uanset om det rent faktisk bliver sommeragtigt eller ej.

Lys er der en velgørende del af døgnet, alt er grønt og frodigt og det er nu, mad frem til næste grotid kan dyrkes.

Der skal med andre ord klemmes på, så man får suget mest muligt til sig, er mest muligt ude og har mest muligt at tære på i fjernsynshalvåret.

Ikke mindst mentalt.

Året rundt spiser vi her i stuehuset søndagspizza. Variationerne følger drivhusets udvikling og afvikling, men sørøversøndagspizzaen er sikker.

I juli måned kan du komme til gården og spise søndagspizza. Ikke lavet af sørøverhånd for der skal en gevaldig ovn til en åben invitation.

Sådan en rummelig brændefyret stenovn har Ole, og ligesom sidste år ruller den hertil, fyres grundigt op og er klar til pizzabagning kl. 18.

Oles Gård er selvfølgelig økologisk, ligesom Ole og Oles pizzaer også er det.

Vi slæber fadølsanlægget frem og sætter et par velvalgte fustager på hanerne, så du kan vederkvæge dig med iskold økologisk øl brygget her på stedet. En belgisk ale-type og en undergæret klassisk.

Vil du hellere have et glas af vinhusets vine eller saft er det endnu en mulighed. Søndag er mulighedernes dag.

Der er ingen forudbestilling af bord/siddeplads ved søndagspizzafadølsarrangementerne – du dukker bare op og håber på godt vejr. Tag evt. et tæppe med hvis du vil finde en fredelig plet at sidde på. Der er også masser af plads inde i den gamle trælade, hvis det er nødvendigt med ly. Gården er åben så du kan gå rundt og se på vinmark, køkkenhave, dyr plus det løse. Vi får det bedst mulige ud af det hele.

Første arrangement er søndag d. 2. juli kl. 18 og adressen er Brandbygegaard, Alrøvej 77, Odder.

Sidste år kom der overvældende mange mennesker til pizza og fadøls-søndagene, så du må indstille dig på at få noget hyggeligt ud af tiden i køen. Tal med og lyt til nogen du ikke har kendt før, nyd et glas stående eller glæd dig bare over at det er sommerhalvår. Og lyst.

Vi glæder os til at få besøg – tag endelig nogen med!
Lone

P.S. Priserne er også enkle:

1 pizza 100,-
1 glas fadøl eller vin 50,-
1 glas saft 25,-

Alt er økologisk.

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Pizza- og fadøls-søndag d. 2. juli – Oles Gård & Brandbygegaard

  1. Anne Toft siger:

    Min datter på 11 og jeg bor i Kerteminde og er på familiebesøg ml. Vejle og Horsens på lørdag, drømmer om at besøge jeres sted og jeres søndagspizza er en skøn anledning. Vil blot høre om I kender et magisk sted I kan anbefale til overnatning?🦋☀️🌺😊

    Ønsker om sommerens frodige gavmildhed jeres vej
    Isabel & Anne

Der er lukket for kommentarer.