Åbningsdag i morgen – det er kun i juli, det sker!

I går kom fortroppen for Sommerrestauranten med Domestic & Hærværk.

I morgen langes den første frokostret over bordet, og de er i gang.

Der skal flyttes køkkengrej, listige kokkekneb og meget knofedt, før alt er på plads til åbningen.

De seneste par dage er tiden gået med at bære al vores habengut ud. Kander, fade, bestik og øvrigt service bliver i Sommerrestauranten, men de øvrige sager som sylteglas, madvarer, flasker og jeg-ved-ikke-hvad, skal bare ud, så rengøringen er enkel og lokalerne til fuld rådighed.

Det hele er endt her i stuehuset, som nu ligner jeg-ved-ikke-hvad.

Du kan læse mere om tankerne bag Sommerrestauranten lige her og der er også link til bordbestilling:

https://lonelandmand.wordpress.com/2017/05/17/sommer-paa-landet-med-restaurant-domestic-og-haervaerk/

http://aarhusupdate.dk/michelin-bib-gourmand-rykker-paa-landet/

Prisniveauet er noget i retning af 3 frokostretter for 200,- og 5 aftenretter for 350,-
Menuen skifter måneden igennem alt efter råvareudbud og kokkenes stemning.

Som altid finder vi en plet græs uden gæs, hvis du vil slå dit telt op og overnatte efter middagen.

Medbring sommer så har vi restauranten
Lone

P.S. Det er på Brandbygegaard, Alrøvej 77, Odder

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.