Kom og besøg os i dag!

I dag er alt enten fugtigt, vådt eller mudret. For nogle tings vedkommende er der gevinst på hele rækken; vores tøj blandt andet. Men opklaring er i sigte, og vi regner med meget dejligt vejr og få fastkørte køretøjer.

På nuværende tidspunkt er der plader med kringle i ovnen, og yderligere plader afventer bagning.

Fredag aften inden et madmarked rummer altid flere arbejdsopgaver end muligt, og det var derfor ikke uventet, da Sørøveren regndryppende kom ind og fortalte, at vores anden bifamilie også sværmede, og at halvdelen af den dyrebare bestand havde slået sig ned i æbleplantagen.

Hvorfor ikke – tænkte jeg og lavede en mental udsættelse af et par punkter på listen herunder en fuldgod nattesøvn.

I aften deltager omtrent 100 mennesker i Folkemiddagen. Det er en hjertevarmende opbakning.

Om godt 3 timer åbner stadeholderne deres spændende boder, og hvis du stadig sidder og tæller knapperne i cardiganen, kan du læse, hvad de frister med lige HER.

Kom som vi er
Lone

P.S. Det er på Brandbygegaard, Alrøvej 77, Odder – lørdag kl. 11-17 og søndag kl. 11-16.

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Kom og besøg os i dag!

  1. Anette siger:

    Håber I havde en god dag
    bier sværmer altid ubelejligt.

Der er lukket for kommentarer.