Tur til Fyn

Som et muntert indslag mellem oprydning, varetransporter og vedholdende ture til genbrugspladsen skal der i dag holdes indlæg om gården og det, der er.

Odense kommune har arrangeret en bæredygtighedskonference med ikke mindre end 8 forskellige stemmer, der kan bidrage med indgangsvinkler til debat og tanker.

Det kommer til at handle om drikkevand, økologi, jorden, dyrene, klimaet og råvarerne blandt meget andet.

Folkene i Odense kommune blev de velfortjente modtagere af årets øko-pris 2016, og fuldstændig overskudsagtigt bygges der ovenpå den succes med en række fokusområder, som ligger udover økologiomlægningen men indenfor omsorgen for livsgrundlaget.

Fyn er foran
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.