Forfest med Domestic & Hærværk

I går var der tidlig aftenfodring, indsamling af æg, høns og svømmefugle.

Der er sager, man ikke overlader til ræven.

Vi pakkede bilen med 7 forskellige typer af vine, øl og gin og kørte til Aarhus for at deltage i forfesten til den kommende sommerrestaurant på gården.

Restaurant Hærværk lagde hjem til arrangementet, og i forbilledligt samarbejde med menneskene fra Domestic blev der serveret hjertevarm stemning og 7 retter.

Undervejs var der beskrivelser, forklaringer og holdninger omfattende både maden og drikkevarerne, musestille og stor lydhørhed.

Imellem det var der boblende stemning, latter og samtaler.

35 gæster fyldte lokalet op, og de travle folk i køkkenet og på gulvet kantede sig behændigt frem og tilbage med smukke anretninger og fyldte flasker.

Det var ikke bare en spiseoplevelse, det var i høj grad også en påmindelse om glæden ved samarbejdet og en forventningsskabende indledning til juli her på gården.

En god start på sommeren
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.