Ro på gården i dag

I dag kommer endnu en skoleklasse til gården, men med et andet udgangspunkt.

Det forrige besøg var omgærdet af en masse aktivitet, larm og hujen, mens dagens besøg bliver med fokus på ro.

Eleverne kommer fra en specialskole for børn med autisme, og de vil gerne bruge torsdagen på en udflugt til et udendørs sted med dyr.

Det bliver så på Brandbygegaard, men jeg vil lige skynde mig at indskyde, at vi meget sjældent siger ja til udflugtsklasser – inden forespørgslerne vælter indbakken. Her er bare ikke tid til mere, end det der gøres nu.

De mest urolige dyr skal sættes på pause, mens børnene er her. Gårdens tre hunde bliver indendørs og gasen Klaus drives tilbage til sit overnatningssted, hvor han må vente pænt til besøget er ovre.

Ingen har brug for en arrig gase i hælene
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til Ro på gården i dag

  1. Trine F siger:

    Åh ja de stakkels dyr, der udsættes for den ene skoleklasse eller børnehavegruppe, flere gange i løbet af sommerhalvåret.
    Min datter, der i dag er 24, har været bange for gæs siden hun på et sådan besøg mens hun gik i børnehave blev nappet i numsen af sådan en hidsig gås. 😉
    Så godt i er opmærksomme på både dyr og børns grænser.

Der er lukket for kommentarer.